Testers gezocht!

Wie wil dit proberen?

Wow!
Meer dan 60 mensen hebben afgelopen week weer mee gedaan aan de sample week.
Wat een enthousiasme, warmte en fijne reacties. šŸ™
Dat dit door de deelnemers ook zo wordt ervaren en overgebracht is duidelijk te merken. De plaatsen voor de eerstvolgende keer zijn dan ook bijna allemaal al weer bezet.

De mensen die mij al een tijdje volgen, weten dat ik enorm enthousiast ben over de essentiƫle oliƫn van Young Living. En dat is natuurlijk niet zonder reden, het heeft mij in de afgelopen vier jaar een steeds gezondere manier van leven gebracht. Inmiddels is er bijna geen huishoud- of verzorgingsproduct mƩt schadelijke stoffen meer te vinden in ons huis.

Heb jij wel eens nagedacht wat essentiƫle oliƫn voor jou en/of je gezin kunnen betekenen? En op welke manier het voor jou kan bijdragen aan een gezonde(re) leefstijl? Misschien wel over nagedacht, maar zou je het stiekem eerst wel eens eventjes willen proberen?
Dan is dit je kans!

Met een groepje enthousiaste collegaā€™s hebben we een aantal samples geselecteerd uit het ruime assortiment van Young Living. Vanaf medio mei (precieze datum volgt nog) mag je deze 7 dagen lang proberen. Iedere dag krijg je een nieuwe sample met daarin de olie van die dag Ć©n een leuke attentie of cadeautje. In een exclusieve besloten Facebookgroep krijg je de bijbehorende uitleg, tips etc.
Ruik, voel en vooral beleef de kracht van de natuur en ervaar wat de olie met je doet.

Er zijn aan dit leuke experiment geen kosten en andere verplichtingen verbonden. Het enige wat we wel van je vragen is dat je deze 7 dagen actief mee doet in deze groep, ons laat weten wat je van de oliĆ«n vindt en hoe je het ervaart. Op die manier leren we er namelijk allebei iets van. šŸ˜Š

Lijkt het je leuk om dit te proberen?
En ben jij nog geen member van Young Living?
Geef je dan snel op, want ik heb nog slechts een paar plekjes beschikbaar en Vol = Vol.

Is er in deze groep geen plek meer vrij? Niet getreurd, we starten regelmatig een nieuwe groep.

Doe jij mee?
Liefs Yvonne šŸ˜˜

Ps.: Deel dit gerust met je familie, vrienden of buurvrouw

2 gedachtes over “Testers gezocht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.