Laat jouw neus jou in de steek?

Mijn lieve mams heeft 25 jaar lang geen reuk gehad, veroorzaakt door een simpele verkoudheid.Steeds vaker kom ik tot het besef wat dit voor haar moet hebben betekend. Zo iets heerlijks als een nieuwe wijn “proeven” met mijn neus. De geur van verse koffie in de ochtend. De geurbeleving door de diffuser die veel van mijn salonklanten hebben, als ze voor een behandeling komen. De zachtzoete geur na een zomers buitje. De zo eigen geur van mijn lief. Ál die olieflesjes waar ik niet van af kan blijven. Wat zou ik dat dan missen! En natuurlijk de smaak!Deze staat zó … Lees verder Laat jouw neus jou in de steek?

Testers gezocht!

Wie wil dit proberen? Wow! Meer dan 60 mensen hebben afgelopen week weer mee gedaan aan de sample week. Wat een enthousiasme, warmte en fijne reacties. 🙏 Dat dit door de deelnemers ook zo wordt ervaren en overgebracht is duidelijk te merken. De plaatsen voor de eerstvolgende keer zijn dan ook bijna allemaal al weer bezet. De mensen die mij al een tijdje volgen, weten dat ik enorm enthousiast ben over de essentiële oliën van Young Living. En dat is natuurlijk niet zonder reden, het heeft mij in de afgelopen vier jaar een steeds gezondere manier van leven gebracht. Inmiddels … Lees verder Testers gezocht!

Mijn eigen podcast!

Met enorm veel trots presenteer ik mijn 1e aflevering van mijn OlieDruppels Podcast!!!! Iedere week ga ik met jou de mooiste  ervaringen, de leukste weetjes en handige info over het gebruik van essentiële oliën delen. Om jou te inspireren tot het maken van gezonde keuzes, voor jezelf en voor jouw gezin. In het begin zal het misschien nog allemaal een beetje stuntelig zijn, verre van perfect, maar hey………geef me een kans!Ik zou het heel tof vinden als jij ook gaat luisteren! En nóg toffer als je mij een goede review geeft én mijn OlieDruppels podcast deelt onder jouw bekenden.Misschien vraag … Lees verder Mijn eigen podcast!

Nooit meer zonder…..

Dit trio tref je altijd bij ons op de aanrecht.Zo’n anderhalf jaar terug hebben we elkaar leren kennen en om eerlijk te zijn, ik kan en wil niet meer zonder ze.Waarom zijn ze zo speciaal dan? In mijn kennismakingstijd met de essentiële oliën, begon ik steeds meer te begrijpen hoe ondoordachtzaam ik eigenlijk met het milieu, onze honden, maar ook met mijn eigen lijf omging. Ik kan het nog steeds heel bizar vinden dat ik dacht heel goed bezig te zijn en dat dit toch niet helemaal bleek te kloppen. Ik ben een echt gemaks-mens. In het huishouden betekend dit … Lees verder Nooit meer zonder…..

Het wordt weer voorjaar!

Je kunt mij bijna niet gelukkiger maken, ieder jaar weer, dat februari op zijn eind loopt.De dagen zijn écht weer langer, de winter heeft zijn grootste kans gehad om te winteren, de vogels kwetteren er weer lustig op los en de zon begint weer kracht te krijgen. Je snapt het, ik ben een echt zomermens. Om mij heen zie ik echter steeds meer mensen die moeite hebben met het seizoen dat komen gaat. Ook al houden ze enorm van de warmte van de zomer. De grote boosdoeners hier in zijn de pollen. Het stuifmeel van de pollen hecht zich aan … Lees verder Het wordt weer voorjaar!

Kun jij nog vluchten voor de griep?

Hij is er weer, de griepepidemie.De griep, we beginnen met een zere keel, een vol hoofd en wat hoesten en voor we het weten liggen we gevloerd in bed. Met koorts, waterige ogen, een vervelende verstopte loopneus en een lichaam dat aan voelt als een dweil.Met een beetje pech ben je ruim een week uitgeschakeld. Je vraagt je vertwijfeld af of je deze ellende had kunnen voorkomen? Feiten en Fabels over de griep: 🌱Griep en verkoudheid zijn virussen WAARBeide zijn van het influenza virus. Dit influenza virus komt in veel verschillende vormen voor. Deze virussen veranderen ieder jaar. Om het … Lees verder Kun jij nog vluchten voor de griep?

Antibiotica? (1)

🌿 Essentiële oliën in plaats van antibiotica 🌿 Wist je dat de meeste ‘antibiotica-essentiële oliën’ niet alleen tegen bacteriën werken, maar ook tegen virussen? Reguliere antibiotica werkt alleen tegen ziekteverwekkende bacteriën, niet tegen een virusinfectie. Over virussen wordt meestal gezegd dat we deze maar moeten uitzieken🤨 Essentiële oliën kunnen virussen bestrijden en doordat ze preventief werken kunnen ze ook superinfecties, en dus erger, voorkomen. Je snapt dat we met de behandeling van griep of verkoudheid (beiden virusinfecties) met essentiële oliën kunnen voorkomen dat deze veranderen in een bronchitis of sinusitis (twee bacteriële infecties) Antibiotica voorkomen dat micro-organismen overleven en zich … Lees verder Antibiotica? (1)

Animal Scent

Dit zijn “onze meiden”, samen met hun BFF’s Iris & Roos. Deze foto is gemaakt tijdens onze vakantie, wij in Z-Korea, zij aan het logeren op de beste plek die wij ons kunnen wensen voor hun.Dat vinden wij namelijk belangrijk, dat onze honden het goed hebben, héél goed.Dat betekend dat we hun vers vlees voeren, dat ik al ruim 2 jaar met Kendra de hondenfysio bezoek, dat we op werkdagen onze lunchpauzes op elkaar afstemmen, dat onze meubels en tuin hondbestendig zijn en dat we dus hondenoppas regelen in een huiselijke omgeving. We zorgen graag goed voor hun!Young Living ondersteund … Lees verder Animal Scent

Het is nu echt herfst!

We moeten er nu toch echt aan geloven……het is nu heel echt HERFST! Hoe is het met jouw weerstand? En de weerstand van jouw (klein)kinderen? Ik hoor vaak dat hele gezinnen in aanloop naar de winter enorm lopen te stoeien met de voortdurend aanwezige snottebellen in huis. Moeheid en slecht slapen zijn dan een logisch gevolg! 🌟DAT KAN ANDERS!!!!🌟 Met het “sniffende neuzen”-seizoen weer voor de boeg, ben ik extra blij met mijn Puur Natuur EHBO kist 🌿Zo weinig mogelijk synthetische middeltjes meer op en in mijn lijf. Dat wil jij toch ook het liefst voor jezelf, maar zeker ook … Lees verder Het is nu echt herfst!