Over mij

Fijn dat je op de website van Olie als Basis rondkijkt!

Wie ben ik?

Ik ben Yvonne Stal – de Groodt, schoonheidsspecialiste & visagiste met een eigen praktijk. Sinds 2018 zelfstandig welnesscoach & aromatherapeut.

Tot aan mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, heb ik heel diverse functies bekleed. Van apothekers-assistente, drogiste, bedrijfsleidster in de detailhandel, tot intercedente bij een uitzendbureau. Na een fikse burn-out/depressie kwam ik er achter dat mijn hart vooral ligt bij het verzorgen, helpen en begeleiden van mensen. De opleiding tot schoonheidsspecialiste & visagiste was dus een schot in de roos. Direct na deze opleiding heb ik begin 2003 mijn eigen praktijk geopend.

Begin januari 2017 kwam ik via een vriendin in aanraking met de producten van Young Living. Ik wist op dat moment niet goed wat ik er mee moest. Zeker omdat ik naast sceptisch óók erg nieuwsgierig ben. Het liet me niet meer los.

In een periode waarbij het mij lichamelijk even niet voor de wind ging, besloot ik toch mijn nieuwsgierigheid het te laten winnen van mijn scepsis en heb ik bij Young Living een Starters Bundle besteld. Mijn beste investering ooit! Ik voelde aan den lijve wat de oliën voor mij konden betekenen. Al snel kon ik deze inzetten in de ondersteuning van de verzorging van mijn pezen en gewrichten, waardoor ik nog fijner mijn werk in de schoonheidssalon kan uitoefenen. Dit werd mijn start naar een gezonder leven met steeds minder chemische middelen.

Van het één kwam het ander.

Mijn enthousiasme kan ik niet voor me houden en zo werden er steeds meer mensen om mij heen ook nieuwsgierig, ieder met zijn of haar eigen reden. Het blijft mij verbazen wat er door het gebruik van de oliën kan veranderen in iemands leven. Steeds opnieuw kippenvel-momentjes. En daarbij doel ik niet alleen op lichamelijk vlak, waarbij het heel mooi is om oplossingen te kunnen bieden voor die pijnlijke spieren, het verhogen van de weerstand of het verbeteren van de nachtrust. Maar het is ook zó fijn om anderen te zien transformeren naar een gelukkiger mens, vastgezette emoties achter zich latend, of om die scholier ontspannen en met focus aan de toetsweek te laten beginnen.

Ik kan uren praten over de producten van Young Living, daarom is het waarschijnlijk fijner voor je om eerst maar eens rustig de website te bekijken. Kijk naar de mogelijkheden van Young Living, de essentiële oliën, maar ook de voedingssupplementen, lichaams- en huidverzorging, minerale make-up, baby-verzorging en huishoudelijke producten. Wil je graag inkomen genereren naast of in plaats van je huidige baan, of is het je droom om vanuit huis te werken? Ook dit is mogelijk bij Young Living!

Voor vragen kun je áltijd bij mij terecht, ik help je graag. Daar ligt tenslotte mijn hart, anderen helpen!