Over mij

Fijn dat je op de website van Olie als Basis rondkijkt!

Wie ben ik?

Ik ben Yvonne Stal, aromatherapeut, schoonheidsspecialist, visagist en drogist.

Begin januari 2017 kwam ik via een vriendin in aanraking met de producten van Young Living. Ik wist op dat moment niet goed wat ik er mee moest. Zeker omdat ik naast sceptisch óók erg nieuwsgierig ben. Het liet me niet meer los.

In een periode waarbij het mij even niet voor de wind ging, besloot ik toch mijn nieuwsgierigheid het te laten winnen van mijn scepsis en heb ik bij Young Living een Starters Bundle besteld. Mijn beste investering ooit! Ik voelde aan den lijve wat de oliën voor mij konden betekenen. Dit werd mijn start naar een bewuster leven met steeds minder synthetische stoffen.

Van het één kwam het ander.

Mijn enthousiasme kan ik niet voor me houden en zo werden er steeds meer mensen om mij heen ook nieuwsgierig, ieder met zijn of haar eigen reden. Het blijft mij verbazen wat er door het gebruik van de oliën kan veranderen in iemands leven. Steeds opnieuw kippenvel-momentjes. Het maakt mij steeds weer zó gelukkig als ik anderen vanuit het maken van bewustere keuzes zie transformeren naar een gelukkiger mens. Of die scholier te zien die ontspannen en met focus aan de toetsweek begint.

Ik kan uren praten over de producten van Young Living, daarom is het waarschijnlijk fijner voor je om eerst maar eens rustig de website te bekijken. Kijk naar de mogelijkheden van Young Living, de essentiële oliën, maar ook de voedingssupplementen, lichaams- en huidverzorging, minerale make-up, baby-verzorging en huishoudelijke producten. Wil je graag inkomen genereren naast of in plaats van je huidige baan, of is het je droom om vanuit huis te werken? Ook dit is mogelijk bij Young Living!

Voor vragen kun je áltijd bij mij terecht, ik help je graag. Daar ligt tenslotte mijn hart, anderen helpen!