Sint & Kerstman tegelijk

Hey lieve jij! 🥰

Ja jij!

Het is de laatste maand van het jaar. Je bent drukdrukdruk, je wilt alles goed voor elkaar hebben. Er gezellige dagen van maken. Altijd voor anderen bezig.

⛔ HO! STOP!!!!! ⛔

Waar ben jíj in dit verhaal?

Wordt het niet eens tijd om ook goed voor jezelf te gaan zorgen?

Als je goed voor jezelf zorgt, lief bent voor jezelf, profiteert jouw omgeving daar ook van. Heel belangrijk dus.

Dus………om deze belangrijke beslissing voor jezelf gemakkelijker te maken, ga ik jou een handje helpen. Ik ga Sint en Kerstman tegelijk spelen.

Speciaal voor jou! 💝

Speciaal voor jou, alleen deze maand december, ga ik voor jou de keuze om te kiezen voor jezelf, nóg gemakkelijker maken. Wat zeg je daarvan?

Wat ga ik doen?

Kiezen voor een starterpakket is, als je het mij vraagt, de beste beslissing ever. Niet alleen omdat de aanschaf van een pakket de voordeligste keuze is, maar ook omdat je met alle oliën die erin zit zoveel kunt bereiken.

Als jij jezelf verwend met één van die hele gave pakketten met een diffuser en 12 fantastische, hoogste kwaliteit essentiële oliën met therapeutische waarde, ga ik jou extra verwennen!

Alleen deze maand heb ik 5 complete haarverzorgingssets (twv €62,50) extra beschikbaar! Deze set bestaat uit een fles Young Living shampoo én een fles Young Living conditioner. Zo maar, cadeau, alleen maar omdat ik het zo leuk vind om Sint en Kerstman tegelijk te spelen, bof jij even!

Ik deel graag uit, dus als je dit pakket aanschaft krijg je standaard al heel veel gratis extra’s. Zoals een welkomstpakket twv €25, toegang tot verschillende besloten Facebook Communities, een gratis ebook, een intensief, persoonlijk messengerbot via WhatsApp twv €75 en persoonlijke essentiële oliën coaching.

En of dit allemaal nog niet genoeg is doe ik er deze maand nog een schepje bovenop!

💥WHOOPWHOOP💥

Dit starterpakket, met de diffuser naar keuze en de 12 meest gebruikte oliën, wordt netjes bij jou thuis afgeleverd. Mijn welkomstpakketje stuur ik, geheel op mijn kosten, naar jou op. Zo kun je alvast beginnen met ontdekken en ervaren van deze bijzondere plantensappen. Wij samen plannen zo snel mogelijk een afspraak, zodat ik direct kan starten met de persoonlijke begeleiding.

Woon je niet in de buurt, geen probleem, live via videobellen is ook heel waardevol. Zo kunnen we samen bekijken waar jouw behoeftes liggen om de oliën in te zetten! Gun jij jezelf om te kiezen voor een goede, gezonde en natuurlijke start van het nieuwe jaar?

Jij wordt er blij van en de mensen om jou heen worden weer blij van jou!

Ik heb 5 van deze gave haarverzorgingssetjes beschikbaar!

Word jij één van de gelukkigen? Reageer hieronder met een JA! en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Liefs Yvonne 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.