work@home

🌿 🍀 WORK@HOME 🌿🍀

Zo’n 2 jaar terug had ik nooit kunnen bedenken dat ik, naast het werk in mijn schoonheidssalon, er nog een baan bij zou hebben. Ik had het tenslotte al druk genoeg!

In die tijd had ik al wel de essentiële oliën van Young Living leren kennen. Ik gebruikte ze thuis, lekker in de diffuser en ik mixte en mengde het één en ander voor mijzelf, Robin, de honden en af en toe voor iemand anders. Gewoon, omdat ik die ander ook graag een leven vrij van schadelijke chemicaliën gunde.

In de loop der tijd werd de plaatselijke drogist steeds minder bezocht, ik had tenslotte mijn oliën 😁

Januari 2018 had ik een klant in de salon. Zij wilde ook de oliën gaan gebruiken, maar alleen als ik haar daarin begeleidde.
Wilde ík dat eigenlijk wel?

Ik draaide het om…….
Wat had ik te verliezen? Wat kon er mis gaan?
Het ergste dat me kon gebeuren, was dat ik het uiteindelijk niet leuk zou vinden of dat het mij teveel tijd zou kosten.
Een geruststellend idee dat ik er dan gewoon mee kon stoppen en de begeleiding overgenomen zou worden.

Tuurlijk kwamen er onzekerheden om de hoek kijken. Heb ik wel genoeg kennis? Kan ik dat wel? Stel ik niemand teleur (inclusief mezelf)?

Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk het “gewoon” gedaan heb!
Die onzekerheden bleken niet nodig, er is zó veel steun en begeleiding! Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft een boost gekregen. Ik heb door Young Living allemaal mooie mensen leren kennen. En, zó bijzonder, k heb al voor zo veel mensen het verschil kunnen maken middels de oliën.

En is het druk? Ja!
Vind ik dat erg? Nee!
Simpelweg omdat ik heel veel vanuit huis kan doen. Laptop open, kop thee er bij, achterdeur open en de diffuser aan. Hoe luxe kun je het hebben! Ik voel me een bevoorrecht mens 😊

En weet je wat ik extra leuk vind.
Ik ben niet de enige die dit kan en doet.
Iedereen die graag zijn of haar enthousiasme wil en kan delen met anderen, bereid is om een natuurlijke leefstijl te leven en uit te dragen en natuurlijk graag vanuit huis werkt (en wie wil dat nu niet?!) kan dit.

Geen verplichtingen.
De enige investering is een Premium Starter kit……maar die heb je sowieso al nodig om ook enthousiast te worden over de oliën.

Iets voor jou?
Word jij mijn collega?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.